Ons Verhaal

Het begon allemaal op een Tropische dag in de keuken..

Het was warm en benauwd, de zon scheen brandend door het keukenraam. Het was 2005 in Nickerie te Suriname. Wij hadden een jarige thuis, de keuken stond vol met familie die verschillende gerechten aan het voorbereiden waren. Het eten was heerlijk en de gasten waren blij. Ik wilde mijn gasten ook blij kunnen maken en vaker kunnen genieten van overheerlijke maaltijden. De volgende dag stond ik in een lege keuken, het was de eerste keer dat ik in de keuken stond met een nieuw doel: ik wilde leren koken. 

Mijn familie werd al gauw enthousiast. Mijn oma en tantes nodigden mij vaker uit om mee te kijken in de keuken. Mijn passie voor koken groeide in rap tempo. Ik kreeg ook wel eens kritiek, maar ik streefde ernaar dat elke maaltijd beter moest worden dan de vorige. Ik kookte steeds vaker bij familie en vrienden, tegelijkertijd werden zij ook kritischer. Want: Hoe smaakt het? Hoe proeft het? Hoe ziet het eruit? Hoe wordt het geserveerd? 

Inmiddels heb ik een enorme passie voor koken! Ik stond steeds vaker in de keuken. Dat beviel mij uitstekend. Enkele neven en nichten namen graag de bediening op zich. Zij vertelden dat zij het niet zomaar leuk vonden om klanten te bedienen. Zij vertelden dat zij daar voor een reden staan, niet alleen voor hun oom, maar ook voor ontzettend hoge kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd: wij maken het verschil. Dé Surinaamse Cateraar werd in het leven geroepen.
 

I'm a description

Over ons