Van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen! Uw huwelijksdag moet uiteraard een dag worden om nooit te vergeten. Als bruidspaar bent u vanaf het begin van de dag het stralende middelpunt. Wanneer u door Dé Surinaamse Cateraar uw bruiloft laat verzorgen zal het uw gasten aan niets ontbreken en verloopt alles zoals u dat van te voren hebt aangegeven. Onze gastvrijheid en uitstekende service, aangepast aan uw wensen, zorgen voor een onvergetelijke dag. Een dag waar u en uw gasten nog lang en met veel plezier aan zullen terugdenken.

I'm a description

Trouwerij

SERVICES

Al onze gerechten worden met passie en persoonlijke aandacht voorbereid. Elke order is een nieuwe uitdaging, waarbij de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de klant voorop staan.

Organiseert u een verjaardag, trouwerij of een ander evenement? Dé Surinaamse cateraar staat voor u klaar bij elk evenement. Dé Surinaamse cateraar biedt catering op maat en op locatie. Een combinatie van verse ingrediënten, passie en jarenlange ervaring zorgt voor overtreffende kwaliteit en overheerlijke gerechten.

 

Verjaardagen

Jouw verjaardag is een speciale dag. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor jouw gasten. Elk verjaardag verdient een feestje. Of je het nou graag klein en sfeervol wilt houden, of juist groot en extravagant, bij ons ben je aan het juiste adres.

I'm a description

Bedrijfscatering

Overwerken? Vergaderingen? Event? Dé Surinaamse Cateraar staat voor u klaar. 

4cc58c4414f24820cfed5c835638bf1932cef97e